A spotkanie będzie, że tak zapytam ?
Może ktoś chętny na partyjkę w WM&H na 25 pkt, ewentualnie w Star Trek Attack Wing - tu wiem, że jestem chyba jedynym (nie)szczęśliwym posiadaczem tej gry w Częstochowie więc zapewniam tłumaczenie zasad i statki do dyspozycji.
Suchar napisał:
Jeżeli nikt nie przyjdzie ciupać w czterdziechę, to z chęcią się zapoznam z tym Star Trekiem, tak swoją drogą to gra w rodzaju Battlefiedl Gothic ?
Ummmm nii ta gra bazuje na grze Star Wars X-Wing, który bazuje na Wings of War, która ... nie wiem czy na czymś tam bazowała. W każdym razie jest to dosyć prosta i w miarę szybka gra w której latamy sobie stateczkami ze świata Star Treka rozwalając radośnie inne stateczki - chociaż tutaj taka mała uwaga, są ciekawe scenariusze które czasami wymagają raczej przeżycia niż zmiażdżenia wroga.
Ponowię tylko zapytanie czy spotkanie będzie się mogło odbyć, bo w sumie to są ferie zimowe.
Ja z warhammerem fb jeszcze nie wiem
Jak by było z kim zagrać to chciałbym chętnie przetestować te nowe skaveńskie zabawki. Spać po nocach nie dają ;(
mam zamiar się wybrać (z armią) ale tylko jak będę miał przeciwnika
swoją drogą
Jaaf jak wygląda najnowszy draft euro bo chyba nie jestem na bieżąco
Ostatnio edytowany przez siwy2150 (2015-02-08 13:39:28)
Właśnie liczyłem na rewanż Sas. Gramy w 7ed, przyniosę rulebooka więc każdy chętny będzie mógł do niego zajrzeć.
Ostatnio edytowany przez Suchar (2015-02-08 16:16:58)
Będę ! Tylko nie mam HE... ale będę
bombaj napisał:
szkoła oczywiście otwarta, nas ferie nie obowiązują
Nie byłem pewien, w takim razie postaram się zajrzeć, wezmę ze sobą Star Treka AW, niestety chyba jeszcze nie będę w posiadaniu profesjonalnej maty, chociaż jakaś mała szansa na to jest.
Master, czyli będziesz popatrzeć czy grać? Bo jak grać tylko jakąś inną armią to skorzystam z okazji, jak popatrzeć to umówię się z Siwym albo Twisterami jeśli będą .
Przy okazji oddam Ci termos i ściągnę haracz.
Ostatnio edytowany przez Jaaf (2015-02-09 08:46:13)